Toimitusehdot

Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan. Suomessa tuotteet toimitetaan tavallisena pakettina lähimpään postiin. Toimitusaika riippuu tilaajan maasta ja alueesta. Suomeen toimitusaika on 2-3 pv, Eurooppaan n. 1 viikko ja muualle maailmaan n. 2-4 viikkoa.

Suomessa ja EU-maissa hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. EU:n ulkopuolelle hinnat ovat ilman arvonlisäveroa. Verkkokauppa tunnistaa tilaajan alueen IP-numeron perusteella ja näyttää vastaavat hinnat. Tunnistuksessa sattuvissa häiriötilanteissa pidätämme oikeuden periä arvonlisävero tilaajan alueen mukaisesti. 

EU:n ulkopuoliset tilaajat vastaavat tavaran tuonnista aiheutuvista tulleista ja veroista. Nämä ovat maakohtaisia. 

TUOTTEEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

Saatuanne lähetyksen, voitte avata pakkauksen asianmukaisesti ja tutkia tuotetta irroittamatta kenkiin kiinnitettyjä tuotemerkkejä ja sovittaa kenkiä jalkaan puhtaissa sisätiloissa vastaavasti, kuten kenkäliikkeessäkin sovittaisitte kenkiä esimerkiksi oikean koon varmistamiseksi. Mikäli tuote osoittautuisi harmillisesti teille vääränkokoiseksi tai mikäli olisitte tyytymätön tuotteeseen ja päädytte vaihtamaan tai palauttamaan tuotteen, huomioittehan ystävällisesti, että vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita: pakkauksen tulee olla ehjä, kenkiin kiinnitetyt tuotemerkit koskemattomat ja edelleen paikoillaan ja itse tuotteen täysin käyttämätön ja uudenveroinen. Mikäli tuotetta on käytetty, tai se ei muuten ole myyntikunnossa, emme valitettavasti voi vaihtaa tuotetta tai hyvittää tuotteen hintaa.